Boligstyling

 

HVORFOR BENYTTE BOLIGSTYLING?

Når du skal selge bolig er det viktig at boligen appellerer til en større gruppe av potensielle kjøpere. Bildene i boligannonsen er førsteinntrykket kjøperne får av din bolig. Vi i A|N Collection er opptatt av å skape et lyst, delikat og stilrent uttrykk på boligen din som gjør det lettere for potensielle kjøpere å se for seg sine egne møbler og interiør, noe som kan være vanskelig dersom boligen gjenspeiler selgers personlige stil eller er overmøblert.

Nordmenn har større og større interesse for møbler og interiør. En stilfull og delikat boligannonse er derfor nøkkelen til å trekke kjøperne til visning. En bolig fylt med personlige eiendeler og forskjellige stiler i interiøret kan i verste fall få boligen til å virke mindre interessant og noen vil kanskje ikke komme på visning fordi de prioriterer andre boliger.

Vårt mål med boligstyling er å gjøre din boligannonse luftig og delikat, i kombinasjon med å skape god stemning i de forskjellige rommene. Det å selge en tom bolig bør unngås. De fleste interessenter har ikke fantasien til å se for seg hvordan boligen kan møbleres eller størrelsesforholdene i boligen. Ved å benytte boligstyling kan det skapes både praktiske og stilige idéer til møblering. Dette kan vekke interessen hos flere potensielle kjøpere som igjen kan medføre både et raskere salg og en høyere pris.

En kan konkludere med at boligstyling er en investering fremfor en ekstra utgift.

 

Når vi styler din bolig:

Vi i A|N Collection bruker vår eksklusive og håndlagde møbelkolleksjon produsert i tidsriktige farger når vi styler for kundene våre til boligsalg. Dette gir oss muligheten til å tilpasse stylingen etter ulik boligtype, beliggenhet og kjøpegruppe.

Leieperioden av våre møbler er 4 uker. Dersom en ønsker utvidet leie faktureres 20 % av avtalt leie per uke.

 

Driver du med eiendomsutvikling eller går med tanken om å selge bolig?

Ta kontakt med oss på info@ancollection.no med plantegning, størrelse og etasje for å få et tilbud på boligstyling.