Kjøpsbetingelser

Alle varer fra denne nettbutikken er solgt direkte fra A|N COLLECTION AS – Org.Nr 992 003 863. Bygdøy Allé 63, 0265 Oslo.

Kjøpsbetingelsene gjelder for salg av alle varer fra ancollection.no.

Registering

Når du handler på ancollection.no kan du velge om du ønsker å registrere deg på vår side eller fortsette som gjest. Registreringen krever fullt navn og e-postadresse.

Når vi mottar din bestilling vil det automatisk sendes en ordrebekreftelse til deg via e-post. Ordrebekreftelsen sendes til den e-postadressen som du har oppgitt ved bestilling. Derfor er det særdeles viktig at denne stemmer og er i bruk.

 Forbehold

A|N COLLECTION reserverer seg for prisendringer samt skrivefeil på nettsiden. Med skrivefeil menes for eksempel utsolgte varer, prisfeil, produktbeskrivelser og feil på lagersaldo.

A|N COLLECTION forbeholder seg retten til å endre vilkår, priser, sortiment, produktbeskrivelser eller bilder på nettsiden når som helst.

 Priser

Alle priser i vår nettbutikk er oppført i NOK og inkluderer toll, avgifter og moms. Ved bestilling belastes hele kjøpesummen. Frakt tilkommer.

Betaling

 Kortbetaling (Visa og Mastercard)

Betaling skjer ved bruk av kort (Visa eller Mastercard) på vår nettside og håndteres av vår betalingspartner Bambora for å garantere sikker og rask betaling.

Det tilkommer ingen ekstra kostnader ved bruk av kort og blir belastet umiddelbart etter kjøp.

Faktura

Ved kjøp via faktura vil det tilkomme et ekspedisjonsgebyr på 37,50 NOK. Betalingsbetingelser er per. 10 dager

 24 timers åpent kjøp

Dersom du skulle ønske å annullere din bestilling, har vi 24 timers åpent kjøp og kjøpesummen vil bli refundert. Ved annullering kontakt kundeservice via mail: info@ancollection.no

Angrerett

Vær oppmerksom på at spesielle vilkår gjelder for lamper/møbler og tepper fra Layered.

Angreretten gjelder ikke på møbler og lamper fra A|N COLLECTION AS da dette er en spesial bestilling basert på dine valg (Angrerettloven § 22)

Angreretten på tepper fra Layered er 14 dager fra ordredato. Dersom du ønsker å angre kjøpet, må du melde fra om dette direkte til Layered før tidsfristen går ut. Du må oppgi navn, adresse og annen relevant informasjon. Kontakt Layered via telefon +46 816 70 06 eller via info@layeredinterior.com.

Merk at du dersom du ønsker å returnere din ordre fra Layered, står du selv for returfrakten og for varens tilstand under returfrakten. Pris for returen fra Norge er 996 NOK.

Husk at du har 24 timers åpent kjøp på alle varer hos ancollection.no

Reklamasjon 

Dersom du mottar en vare med feil eller mangler kan du kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold forbrukerkjøpsloven. For å kunne gjøre en mangel gjeldene må vi få beskjed innen rimelig tid etter du har oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen.

Vi forbeholder oss retten til å ikke godkjenne påstander om feil forårsaket av kundens håndtering av produktet, eller dersom ikke har fulgt vanlige retningslinjer ved bruk.

Merk at små variasjoner i farger eller lignende detaljer kan forekomme.

Dersom du opplever som kunde at du har mottatt en vare med feil eller mangel, må du ta kontakt med oss for at vi kan få behandlet reklamasjonen innen rimelig tid.

Transportskade

Ansvaret for en vare går, i henhold til kjøpslovens §7, 2 ledd, over fra selger til kjøper i det varene overleveres (signeres). Transportør har et ansvar for at varene transporteres på en trygg og sikker måte uten at varene skades eller forsvinner. Det er viktig at du som mottaker kontrollerer varen og emballasjen nøye før du signerer. Skulle det være en skade er det viktig at du melder fra til transportør som står for leveringen før du signerer. Med en gang du har signert, godkjenner du også varen, dens tilstand og ansvaret går over til deg som kjøper.

Garantitiden er 2 år på alle møbler og lamper.

 Garantien dekker ikke:

  • Normal slitasje
  • Forhold som skyldes manglende eller mangelfullt vedlikehold
  • Flekker eller lignende fra klær, mat, væske og lignende