Retur & Reklamasjon

Vær oppmerksom på at spesielle vilkår gjelder for møbler/lamper og tepper fra Layered.

For møbler og lamper:

Angrerett

Angre-og returretten gjelder ikke på møbler og lamper fra A|N COLLECTION AS da dette er en spesial bestilling basert på dine preferanser, også kalt et «custom-produkt». (Angrerettloven § 22).

For møbler og lamper kjøpt i butikk gjelder forbrukerkjøpsloven som tilsvarer 14 dager returrett fra kjøpsdato.

24 timer åpent kjøp

Merk at dersom du skulle ønske å annullere din bestilling, har vi 24 timers åpent kjøp og den fulle kjøpesummen vil bli refundert. Ved annullering, ta kontakt med kundeservice via mail: info@ancollection.no.

Reklamasjon

I henhold til forbrukerkjøpsloven har du som kunde rett til å kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet dersom du mottar en vare med feil eller mangler.

Vi forbeholder oss retten til å ikke godkjenne påstander om feil forårsaket av kundens håndtering av produktet, eller dersom du ikke har fulgt vanlige retningslinjer ved bruk.

Merk at små variasjoner i farger eller lignende detaljer kan forekomme.

Dersom du som kunde opplever at du har mottatt en vare med feil eller mangel, må du ta kontakt med oss for at vi kan få behandlet reklamasjonen innen rimelig tid.

For tepper fra Layered:

Angre – og returretten på gulvtepper fra Layered er 14 (fjorten) dager fra ordredato. Dersom du ønsker å angre kjøpet, må du melde fra om dette direkte til Layered før tidsfristen går ut. Du må oppgi navn, adresse, ordrenummer og annen relevant informasjon. Kontakt Layered via telefon + 46 816 70 06 eller via mail: info@layeredinterior.no.

Merk at du dersom du ønsker å returnere din ordre fra Layered, står du selv for returfrakten og for varens tilstand under returfrakten. Pris for returen fra Norge er 996 NOK.

Reklamasjon

Hvis noe er galt med teppet ditt, må du reklamere til info@layeredinterior.no så raskt som mulig etter at feilen ble oppdaget. Beskriv feilen/skaden så detaljert som mulig og legg ved bilder.

Kunder har 3 års reklamasjonsrett på alle tepper fra Layered i samsvar med gjeldende forbrukerkjøpslov.

Layered forbeholder seg retten til å avslå en reklamasjon dersom det viser at varen ikke har feil i henhold til gjeldende forbrukerkjøpslov.

Merk at du som kunde har 24 timers åpent kjøp på alle varer på ancollection.no