Retur & Reklamasjon

Vilkår:

For møbler og lamper:

Angrerett

Angre-og returretten gjelder ikke på møbler og lamper fra A|N COLLECTION AS da dette er en spesial bestilling basert på dine preferanser, også kalt et «custom-produkt». (Angrerettloven § 22).

For lagerførte møbler og lamper kjøpt i nettbutikken gjelder forbrukerkjøpsloven som tilsvarer 14 dager returrett fra kjøpsdato.

Møbler kjøpt fra utstilling i butikk byttes ikke. Ingen deponering.

For småvarer kjøpt i butikken tilbyr vi 10 dagers bytterett. Du kan enten bytte til annen vare eller få tilgodelapp. Ingen deponering.

24 timer åpent kjøp

Merk at dersom du skulle ønske å annullere din bestilling, har vi 24 timers åpent kjøp og den fulle kjøpesummen vil bli refundert. Ved annullering, ta kontakt med kundeservice via mail: info@ancollection.no.

Reklamasjon

I henhold til forbrukerkjøpsloven har du som kunde rett til å kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet dersom du mottar en vare med feil eller mangler.

Vi forbeholder oss retten til å ikke godkjenne påstander om feil forårsaket av kundens håndtering av produktet, eller dersom du ikke har fulgt vanlige retningslinjer ved bruk.

Alle våre møbler håndlages. Merk derfor at små variasjoner i farger eller lignende detaljer kan forekomme.

Dersom du som kunde opplever at du har mottatt en vare med feil eller mangel, må du ta kontakt med oss for at vi kan få behandlet reklamasjonen innen rimelig tid.